Vyměňte starý XBOX za nový. Ušetříte tisíce a navíc získáte Ultimate Pass jako bonus

20. 12. 2022 – 9:32 | Komerční sdělení | Inzerce

Vyměňte starý XBOX za nový. Ušetříte tisíce a navíc získáte Ultimate Pass jako bonus
zdroj: Tisková zpráva

Vypněte hlavu a odpočiňte si v nadcházejících dnech volna u nějaké super hry na svém novém XBOXu. Pro jeho koupi máte totiž právě teď ideální příležitost, jak ušetřit nějakou tu tisícovku. Pokud vám doma přebývá nějaké použité zařízení –⁠ stará herní konzole, telefon, tablet nebo třeba chytré hodinky, můžete ho prodat skrze stránku kupxbox.cz a k výkupní ceně navíc získat super dárek –⁠ měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky kterému dostanete přístup k více než stovce nejlepších her.

A jak to funguje? Kupte si konzoli XBOX, například nadupanou speciální edici XBOX Series S s extra druhým ovladačem nebo třemi rozšiřujícími herními balíčky u některého z oficiálních partnerů, například Mobil Pohotovost, Alza, Mall nebo czc.cz. Pomocí jednoduché kalkulačky si na stránkách kupxbox.cz spočítáte, kolik dostanete za své použité zařízení. Poté si stačí jen objednat bezplatnou přepravu a náš kurýr vaše použité zařízení vyzvedne. Nemusíte tak nikam chodit a vše zvládnete vyřídit komfortně z pohodlí domova.

Pro vaši představu, pokud se tedy například rozhodnete prodat starší XBOX One S, pak vás nový XBOX Series S ve speciální edici po odečtení výkupní ceny vyjde na 4 839 Kč. A jako bonus získáte ještě měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky kterému si můžete zahrát ty nejlepší světové hry.

Vyměňte své staré zařízení za nový XBOX právě zde na kupxbox.cz

Zdroje:
Inzerce

Nejnovější články