Kompaktní Sony Xperia 5 II láká na špičkový fotoaparát. Zdarma k ní dostanete sluchátka za 3 490 Kč

18. 12. 2020 – 15:03 | Komerční sdělení | Inzerce

Kompaktní Sony Xperia 5 II láká na špičkový fotoaparát. Zdarma k ní dostanete sluchátka za 3 490 Kč
zdroj: tisková zpráva

Nová Sony Xperia 5 II umí zaujmout. Nejenom, že se jedná o nejkompaktnější smartphone od Sony s podporou 5G sítí a špičkovým fotoaparátem, ale navíc k němu nyní získáte zdarma bezdrátová sluchátka Sony v hodnotě 3 490 Kč.

Xperia 5 II zaujme všechny příznivce kompaktních telefonů, poohlížející se po smartphonu se špičkovými parametry, který skvěle padne do ruky. Xperia 5 II se totiž může pochlubit téměř identickou výbavou jako vlajková loď Sony Xperia 1 II. Nechybí jí tudíž procesor Snapdragon 865, 8 GB RAM, 4 000mAh baterie s podporou rychlého nabíjení či podpora 5G sítí.

Tím nejzajímavějším na nové Xperii 5 II je ale bezesporu zadní fotoaparát se třemi 12Mpx objektivy, který si navíc vypůjčil technologii od profesionálních fotoaparátů řady Alpha. Fotoaparát navíc disponuje optikou ZEISS, která je kalibrovaná přímo pro potřeby telefonu a nabízí antireflexní ochranu pro maximální čistotu snímku a skvělý kontrast.

Kompaktní Sony Xperia 5 II se 128GB úložištěm vychází na 24 990 Kč. Pokud si telefon objednáte do konce roku, získáte k němu jako dárek bezdrátová voděodolná sluchátka Sony (WF-SP800N).

Zdroje:
Inzerce

Nejnovější články