Peníze do pěti minut? Zažádejte o půjčku bez doložení příjmu!

4. 5. 2019 – 11:33 | Nedd | Inzerce

Peníze do pěti minut? Zažádejte o půjčku bez doložení příjmu!
zdroj: tisková zpráva

Rádi byste zažádali o půjčku, ale banka vás odmítla? Řešením pro vás může být tzv. půjčka bez registru. O jaký produkt se jedná a pro koho je vhodný? Poradíme vám. 

Nejenom podmínky udělování hypoték se v uplynulých několika měsících značně zpřísnily. Hodně lidí dnes nedosáhne ani na klasickou bankovní půjčku. Naštěstí na trhu ještě existují nebankovní společnosti s celým spektrem produktů.

Bankovní versus nebankovní společnosti

Jednou z hlavních předností nebankovních společností většinou bývá odlišný způsob nahlížení na klientovu bonitu (schopnost půjčku splácet). Nejenže je nezatěžují dotěrnými pohovory s až nemístnými otázkami typu, jakou částku měsíčně vynakládají na hygienické prostředky, ale dokonce se ani nepídí po zdrojích jejich příjmů jako takových.

Úspěšně splacená půjčka otevírá dveře další půjčce

Nebankovní společnosti si totiž klientovu bonitu zjišťují jinými způsoby, než jsou pravidelné měsíční příjmy (u zaměstnanců) a výše příjmů z posledního daňového přiznání (u podnikatelů a OSVČ). Renomovaná nebankovní společnost Cool Credit, s.r.o. například prvožadatelům nepůjčí více než 8 tisíc korun. Těm, kteří svým závazkům dostojí, pak půjčenou částku navyšují o další zhruba 2 tisíce. Na 20 tisíc korun mají nárok až po páté úspěšné splacené půjčce. To je velmi chytré, nemyslíte?

Žádné dokládání příjmů

Společnost Cool Credit se ale nezajímá ani o to, z jakých prostředků bude své závazky hradit. To je výhodné především pro ty, kteří disponují i jinými příjmy než ty, která mají zanesena do daňového přiznání. Nebo se jim letos daří lépe než loni. Každý podnikatel vám potvrdí, že výše zdanitelných příjmů se každý rok může měnit. Zatímco jeden rok jste v mínusu, druhý rok můžete být v plusu. Ale i přesto na klasickou půjčku nemusíte mít nárok. Na půjčku bez doložení příjmů ale ano!

Nechť se rozhodne sám klient

Cool Credit, s.r.o. ale neprověřuje ani většinu registrů (SOLUS, NRKI a BRKI). Jedinými registry, kterými se zaobírá, jsou registr exekucí a insolvencí. Posouzení schopnost půjčku splácet tak přenechávají na klientovi samotném. Je v podstatě jen na něm kritickým okem zhodnotit, jestli pro něj výše splátek bude únosná. Buďme ale konkrétní.

Půjčka bez doložení příjmu

Pro koho je půjčka bez doložení příjmu vhodná? Pro svou relativně nízkou výši prakticky pro kohokoliv, koho jeho banka odmítne. To však neznamená, že její poskytovatel odmítá žadatele, kteří by dosáhli i na běžnou bankovní půjčku. Ti naopak zřejmě budou překvapeni snadností a rychlostí jejího získání.

Vše vyřídíte v pohodlí svého domova!

Sjednání půjčky bez doložení příjmu navíc probíhá online, tedy v pohodlí vašeho domova. Veškeré její podmínky jsou navíc přehledně zpracovány přímo na stránkách společnosti. Tam vám je k dispozici i jednoduchá kalkulačka, s jejíž pomocí si snadno spočítáte výši vašich měsíčních splátek. Tak neváhejte! Peníze do pěti minut skutečně máte na dosah!

Zdroje:
Inzerce

Nejnovější články