Potřebujete finance? Zařiďte si rychlou SMS půjčku

10. 5. 2019 – 15:01 | Nedd | Inzerce

Potřebujete finance? Zařiďte si rychlou SMS půjčku
zdroj: tisková zpráva

Objevila se vám ve finančním rozpočtu nečekaná mezera a nutně potřebujete uhradit nepříjemné výdaje? V takovém případě přichází na řadu řešení v podobě půjčky. Hodně starostí si ušetříte v případě, kdy si správně vyberete. A jaké parametry jsou důležité a co udělat, aby bylo sjednání co možná nejrychlejší? To vám poradíme v tomto článku.

Půjčujte si s rozmyslem

Podle údajů z výzkumů si až každý třetí dlužník půjčuje rizikově. Jedním z důvodů, proč se to děje, může být i uspěchaný a nepromyšlený výběr vhodného finančního produktu. Lidé prostě sáhnou po první půjčce, na jakou narazí. Nehledají další alternativy a nic nepočítají, takže se ve výsledku diví, kolik zaplatili za půjčku. Prvním krokem je tedy promyšlení, jak velkou částku potřebujete. Následně se pusťte do výběru vhodného finančního produktu. Počítejte úroky a nezapomínejte ani na přítomnost poplatků, které mohou výrazně zvednout cenu za půjčku. Pro pohodlné srovnání většího množství finančních produktů se vyplatí použít srovnávač na internetu, kde se vám jednotlivé nabídky seřadí na základě zadaných parametrů.

Prověřte si poskytovatele

Pokud máte v plánu půjčit si větší množství peněz, je vždy lepší důkladně danou společnost prověřit. Většina mikropůjček bývá v hodnotě několika tisíc korun, ale i tak se můžete dostat do situace, kdy zkrátka potřebujete větší finanční obnos, a v bance vám nechtějí půjčit. Vypravit se do vod nebankovních poskytovatelů má mnoho výhod v podobě pestré nabídky, ale jsou zde i nevýhody, že někteří poskytovatelé nemusí mít čestné úmysly. Na stránkách by měly být k dispozici k nahlédnutí všechny podmínky úvěru a uvedeny všechny poplatky. V opačném případě je lepší zbystřit a raději vybrat jinou půjčku s dostatkem informací.

Pohodlné sjednání z pohodlí domova

Až dvě třetiny žadatelů o půjčku preferují jednoduché sjednání přes internet. Statistika je jasná stejně jako fakt, že u online nebo SMS půjčky můžete ušetřit nejenom peníze, ale i spoustu času a starostí. Žádost jednoduše podáte během pár kliknutí, případně vyřešíte přes SMS. Během pracovních dnů už do několika minut máte rozhodnutí, jestli je žádost potvrzena nebo zamítnuta. Vzhledem k tomu, že SMS půjčka od Cool Credit neprověřuje Centrální registr dlužníků, NRKI, BRKI nebo SOLUS, máte velkou šanci, že půjčku získáte i v případě, kdy máte nějaký záznam v těchto registrech. Na druhou stranu půjčku nedostanete v situaci, kdy máte záznam v registru exekucí nebo insolvencí.

Naplánujte si splácení

Jakmile máte půjčené peníze na svém účtu, nezapomeňte na pravidelné a řádné splácení. Vyhnete se tak zbytečným problémům a nepříjemným situacím plynoucím ze sankcí a dalších úroků z prodlení.

Zdroje:
Inzerce

Nejnovější články