Nejlepší videohovory v domácích podmínkách? Zkuste Nvidia Broadcast

13. 4. 2022 – 13:30 | Komerční sdělení | Inzerce

Nejlepší videohovory v domácích podmínkách? Zkuste Nvidia Broadcast
zdroj: Nvidia

Jak dosáhnout profesionálního stylu v dnes nezbytných videohovorech.

V poslední době se spousta z nás musela přeorientovat na práci z domova, což mimo jiné zahrnuje videohovory a virtuální konference. Určitě vám ale nemusíme připomínat, jak těžké je docílit reprezentativního vystupování, když doma nemáte samostatný pokoj nebo dokonce vlastní kancelář. Videohovor z obýváku, v němž vás ruší další členové domácnosti, nebo naopak z ložnice s kamerou namířenou do stropu, aby ostatní neviděli vaše rozestlané peřiny, nejsou žádnou výjimkou. Jak tedy zařídit, aby nám naše domácí podmínky nedělaly ostudu, a přitom se vyhnout investicím do drahého vybavení?

Studiová kvalita hovorů téměř odkudkoliv

Odpovědí může být aplikace Nvidia Broadcast, která využívá síly umělé inteligence, aby vylepšila váš obraz i zvuk videohovorů. Nepotřebujete žádnou drahou techniku, abyste docílili hezčího pozadí ve videu, čistějšího zvuku nebo vyšší kvality videa. A to platí nejen pro pracovní účely, ale i v době odpočinku při hraní nebo streamování her po síti.

Postačí vám k tomu váš notebook nebo počítač vybavený grafickou kartou Nvidia GeForce RTX. Víc není potřeba. Poté už jen stačí nainstalovat si aplikaci Nvidia Broadcast a využít všech možností, které nabízí. Jaké to jsou?

Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce

Odstranění hluku a ozvěny

Hlasité psaní na klávesnici. Protivný šum mikrofonu. Nepříjemné ventilátory PC. Otravný zvuk v pozadí. Funkce odstranění hluku využívá umělou inteligenci k redukci nežádoucího hluku v pozadí jediným stisknutím tlačítka. To samé platí i pro ozvěnu, pokud voláte z velké místnosti. Není tak již potřeba hledat ideální tiché místo.

Zároveň je možné ztlumit hluky jiného účastníka videohovoru, aby mu bylo lépe rozumět. Aplikace Nvidia Broadcast tak vyřeší nejen vaše zádrhely, ale i těch ostatních.

Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce

Virtuální pozadí

Funkce OdstraněníVýměna a Rozostření pozadí vám umožní přizpůsobit si záběr webkamery bez nutnosti drahého vybavení nebo složitého nastavení osvětlení. Je to jako byste měli doma studio se zeleným plátnem! Stačí pár kliků a v rozostřeném pozadí se ztratí nepořádek v pokoji. Anebo si můžete pozadí úplně vyměnit za libovolný obrázek. A pokud streamujete hry, lze pozadí webkamery oříznout a nechat v obraze pouze vaši postavu – na obrazovce tak zbyde více místa na samotnou hru.

Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce

Odstranění zrnění z videa

Slabé světlo? Žádný problém. Zvyšte kvalitu webové kamery a odstraňte zrnění, které se objevuje v situacích se špatným osvětlením. Díky Nvidia Broadcast tak budete mít k dispozici čistší obraz i bez nákupu osvětlovací techniky.

Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce

Automatická kompozice obrazu webkamery

Využijte dynamické sledování pohybu v reálném čase díky funkci Automatické kompozice obrazu webkamery, která automaticky ořízne a přiblíží obraz tak, že zůstanete ve středu záběru, i když se budete pohybovat. Ideální pro videokonference i pro streamování her, kdy je potřeba, abyste byli stále ve středu pozornosti.

Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce Nvidia Broadcast zdroj: Inzerce

Aplikace NVIDIA Broadcast je dostupná zdarma

NVIDIA Broadcast využívá Tensor jádra pro AI a je dostupná zdarma všem majitelům GPU z rodiny GeForce RTX, pro která jsou tato jádra exkluzivní. Platí to i pro profesionální modely grafik a samozřejmě i pro notebooky vybavené grafickým čipem GeForce RTX. Ke spuštění není potřeba speciální webkamera nebo mikrofon.

Vhodný stroj na domácí videohovory i hraní her či streamování najdete například na CZC.cz, kde můžete pořídit třeba kompatibilní notebook už pod 20 000 Kč.

Zdroje:
komerční sdělení / PR

Nejnovější články