Zlaton startuje Black Friday. Nabízí nejnižší ceny za gram zlata v Česku

7. 11. 2023 – 13:04 | Komerční sdělení | Inzerce

Zlaton startuje Black Friday. Nabízí nejnižší ceny za gram zlata v Česku
zdroj: Tisková zpráva

Čeká vás nákup šperku a chcete konečně pořídit hodnotný kousek za tu nejvýhodnější cenu na trhu? Podívejte se na nabídku šperků ve Zlatonu. Právě tady najdete nejširší výběr za nejférovější ceny v Česku, a nyní navíc i Black Friday 20% slevu.

Hodnota za nejlepší cenu na trhu

Každý šperk s sebou nese vlastní příběh, ale také několik úhlů pohledu. Pro někoho může znamenat významnou finanční investici, pro druhého je módním doplňkem a pro jiného zase památkou či rodinným dědictvím.

Už více než 20 let nabízí Zlaton komplexní služby napříč cenovými kategoriemi. Zkrátka a jednoduše tak, aby si nákup mohl dovolit každý. Zlato a šperky zde můžete koupit, prodat, nechat opravit anebo do něj třeba investovat. Zákazník, který si u nás koupí jakýkoliv produkt, jej právě zde za několik let i nejlépe prodá. Zlaton totiž garantuje absolutně nejlepší cenu za gram zlata v Česku, a vytváří tak férové řešení toho nejvýhodnějšího nákupu šperku, zlata nebo investic.

Schválně, ověřte si cenu u konkurence. Zjistíte, že ceny ve Zlatonu a jsou prostě nejvýhodnější.

5 Zlaton nabízí jak nové, tak renovované šperky. Rozdíl v kvalitě prakticky nepoznáte, ale v ceně ho jednoznačně pocítíte. | zdroj: Tisková zpráva

20% sleva na veškeré nové šperky

Tady prostě nepřeplatíte, a ať už si vyberete jakýkoliv produkt, bude si stále držet svou hodnotu. A pokud se s výběrem zrovna netrefíte, máte celých 30 dní na výměnu. To je fér, ne? Navíc díky slevovému kódu “ZLATON” nyní ušetříte na veškerém novém sortimentu 20 % (kromě investičních produktů). V praxi to znamená, že ty nejvýhodnější šperky na českém trhu získáte ještě o 20 % výhodněji.

Slevový kód “ZLATON” můžete uplatnit jak ve dvou kamenných prodejnách v Praze ve zbrusu nové prodejně na ulici 28. října a již tradičně v ulici Spálená, tak i na e-shopu zlaton.cz, a to do konce listopadu. A protože jsou ceny šperků ve Zlatonu bezkonkurenční, doporučujeme s nákupem příliš neotálet. Skladové zásoby jsou totiž omezené.

Zlaton_28.října Navštivte novou prodejnu Zlaton na ulici 28. října v Praze a získejte 20% slevu na všechny nové šperky. | zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce

Nejnovější články